Magyar Magyar
 
 

Virtuális túra szolgáltatásunk

Csapatunk professzionális ingatlanmarketinggel, fotózással és webfejlesztéssel foglalkozik. Munkánk célja az eladó, kiadó ingatlanok minél élethűbb bemutatása. Ezzel könnyedén felkeltjük az ügyfél figyelmét, ami a mai kiélezett ingatlanpiaci versenyben nélkülözhetetlen előny.

Ingatlanmarketingünk elemei:

  • nagyfelbontású fotók, nagylátószögű panorámaképek,
  • bejárható 3D virtuális túra kitűnő minőségben,
  • alaprajz digitalizálása pontos méretekkel együtt,
  • saját internetes profiloldal minden ingatlannak 9 nyelven (magyar, angol, német, francia, spanyol, holland, orosz, lengyel, szlovák),
  • a profiloldalra tetszőleges leírás, és adat elhelyezhető,
  • az Ön vagy ingatlanközvetítőjének az elérhetőségeinek elhelyezése a profiloldalon,
  • megjelenés partneroldalakon.


Kapcsolat


Szeretné, ha az Ön ingatlana is bekerülne az onlineingatlanok.hu katalógusába? Szeretne még több információt megtudni? Érdeklődjon emailben

Virtuális túra árak

Tekintsen meg egy virtuális túrát!

Virtuális sétáink interaktívak. Az egér bal gombjával tudunk elfordulni a térben, közelíteni pedig a görgetővel lehetséges. A virtuális túra kinagyítható teljes képernyő nagyságúra, ha a 3D Virtuális túra nagyítás vagy a 3D Virtuális túra nagyítás ikonra kattintunk. A térben való elfordulást a lenti nyilak segítségével is irányíthatjuk. Ha a 3D Virtuális túra mozgatás ikonra kattintunk, az egérrel való irányítás módja változik meg.

Átlépni egy másik helyszínre a virtuális túrán többféleképpen is lehet. Használhatjuk a nyilakat a virtuális túra felületén, átléphetünk egy másik gömbpanorámára az alaprajzon lévő 3D Virtuális túra nagyítás ikonokra kattintva, vagy kiválaszthatunk egy helyszínt a lenti legördülő listából.

Utcafront

Emeleti terasz

Klíma
A virtuális túra tulajdonosa fotókat készíthet a virtuális túra bármely pontjáról, melyeket fel is címkézhet. Ez a lehetőség nem csak a részletesebb bemutatást támogatja, de a keresőoptimalizálást is. Ezen kívül minden fotóval rendelkező pontja a virtuális túrának megosztható Facebookon. Ezek a linkek a virtuális túra adott helyszínére vezetnek.

A katalógusba kerülés folyamata

TelefonEgyeztetés az ügyfélszolgálattal: vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon. Elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat menüpontban. Kérjük a fotózás időpontjának kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy a fotózás a ház méretétől függően több óráig is eltarthat. A fotózást kérheti esti, vagy hétvégi időpontra is, ha Önnek a pl. munkája miatt csak az megfelelő. Esős idő esetén (amely az udvar fotózását meghiúsíthatja) új időpont egyeztetése ajánlott.
TakarításA fényképezés előtt kérjük hozza tiszta, és teljesen rendezett állapotba az épület belső tereit és a külső részeket is. Egy rendezett ingatlan sokkal attraktívabb, és több érdeklődőt vonz. Emellett kérjük keresse elő a ház tervrajzát is, amennyiben az rendelkezésére áll.
AdatlapA megbeszélt időpontban kiszáll a fényképész csapat a helyszínre, ahol feljegyzik az ingatlan megjelenítendő adatait, leírását.
FotózásAz egyeztetés után a fényképész elkészíti a fotómunkát. A virtuális túra fényképezése helyiségenként körülbelül 5-10 percig tart.
Alaprajz készítésA fotózás közben digitalizáljuk a ház alaprajzát, melyből egy egyszerűsített sematikus rajzot készítünk, amely megjelenik a hirdetésben. Amennyiben a tervrajz nem áll rendelkezésre, a helyiségek bemérését mi végezzük el lézeres távolságmérővel (feláras szolgáltatás).
Feldolgozás, utómunkaA terepmunka után a munkatársaink feldolgozzák a fényképeket és az alaprajzot. Elvégzik a szükséges retusálásokat is, melyekre biztonsági (pl. riasztó elrejtése) vagy esztétikai szempontból van szükség. A képekből ezután elkészítjük a bejárható virtuális túrát. A feldolgozás 3-4 munkanapot vesz igénybe.
Ingatlan profil oldalA fotómunkák befejezése után létrehozzuk az ingatlan egyéni profiloldalát az onlineingatlanok.hu oldalon. A feltöltésről tájékoztatjuk, miután már használhatja is a linket hirdetéseiben. A profiloldalt a sikeres eladásig biztosítjuk az Ön számára.
CD lemezÜgyfeleink hordozható formában, CD-re másolva is megkapják a teljes bemutató anyagot (készített fotók, alaprajz, virtuális túra), melyet átadunk ill. postázunk az egyeztetett postázási címre. A lemez átadható a vevőnek, vagy eltehető emlékbe.
ÉrtékesítésAz ingatlan értékesítése után (ezt kérjük jelezze nekünk) az ingatlan profiloldalát töröljük oldalunkról. A vizuális anyagokat oldalunk archívumában referenciamunkaként tovább tároljuk (nem beazonosítható formában)